PL
Tagi
Trak Wood-Mizer LX250 do przerobu dużych kłód w nowoczesnym zakładzie tartacznym
Na podkarpaciu, w niewielkiej miejscowości Nowe Sioło działa tartak pana Adama Marciniszyna. Już od 1998 roku firma zaopatruje okolicznych odbiorców w wysokiej jakości drewno konstrukcyjne oraz świadczy usługi tartaczne. Kilka lat temu Tartak Marciniszyn podjął współpracę z firmą Wood-Mizer, modernizując zakład o nowoczesne maszyny i urządzenia, m.in. traka LX250 ...
Innowacje i tradycja: Zygmunt Koss i jego droga do mistrzostwa w stolarstwie
Polski przedsiębiorca Zygmunt Koss opowiada o swojej pasji do drewna i o sukcesie w biznesie, jaki odniósł dzięki trakowi taśmowemu Wood-Mizer LT20B z łożem modułowym. - Ze stolarstwem połączył mnie przypadek. Nie planowałem tego - wyznaje ...
Stare drewno otrzymuje nowe życie dzięki maszynom Wood-Mizer
„Nature Makes Us Happy” – to myśl przewodnia Kamila Brody, przedsiębiorcy ze Skarżyska-Kamiennej, który po 20 latach pracy w instytucjach finansowych postanowił zrealizować swoje marzenie o pracy z drewnem. Jego firma OLD Mountains powstała, aby wytwarzać meble i przedmioty codziennego użytku z odpadów drzewnych, łącząc inne materiały, takie jak stal, beton, szkło, no i coś jeszcze – wyjątkową filozofię, którą pan Kamil przekazuje klientom wraz ze swoimi unikatowymi produktami.
Jakością jesteśmy w stanie wygrać
Fabryka Wyrobów z Drewna FAGUS, po raz kolejny zaufała firmie Wood-Mizer i zainwestowała w modernizację maszyn do obróbki drewna. W tym obszernym artykule, właściciele fabryki opowiadają o historii firmy, swoich unikatowych produktach oraz zakupie traka przemysłowego WB2000.
Producent palet zwiększa swoją wydajność dzięki nowej linii do obróbki drewna
Działając w branży, w której wydajność produkcji jest jednym z najważniejszych czynników warunkujących sukces, pan Jan Zawada stał się ekspertem w poszukiwaniu rozwiązań usprawniających produkcję w jego firmie. Dzięki wprowadzeniu linii firmy Wood-Mizer efektywność produkcji spektakularnie wzrosła, a to jeszcze nie koniec zmian…
Intuicja i konsekwencja kluczem do sukcesu tartaku w Studzionce
Pokora, skromność, a zwłaszcza biznesowa intuicja to cechy naszego bohatera - Pana Jerzego Białasa - właściciela firmy "Tartak Jerzy Białas" w powiecie pszczyńskim.
Elementy 1 do 6, 10 łącznie
Page
- You're currently reading page 1
- Page 2
- Page Dalej