WOOD-MIZER NA TARGACH OPOLAGRA 2018

20 czerwca 2018

WOOD-MIZER NA TARGACH OPOLAGRA 2018

Mieliśmy przyjemność zaprezentować się na tegorocznych targach Opolagra w Kamieniu Sląskim, które odbyły się pomiędzy 15 a 17 czerwca 2018 roku. Z możliwości prezentacji swoich produktów skorzystało blisko 400 firm. Odwiedzający płytę lotniska mieli okazję posłuchać opinii ekspertów, jak i osobiście doświadczyć obsługi nowoczesnych maszyn.

Firma Wood-Mizer zaprezentowała traki LT40 oraz LX100. Odwiedzający stoisko mogli również zapoznać się z ostrzarką BMS250, a także rozwierakiem BMT150. Poza przedstawionymi maszynami obsługa stoiska zapewniła interesantom kompleksowe doradztwo z zakresu szerokiej gamy produktowej jaką może pochwalić się Wood-Mizer.

Pragniemy serdecznie podziękować wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko! Jednocześnie serdecznie zapraszamy na Dni z Doradztwem Rolniczym w Szepietowie, które odbędą się w dniach 23-24 czerwca 2018 roku.