WOOD-MIZER NA I TARGACH PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W KOLE

12 czerwca 2018

WOOD-MIZER NA I TARGACH PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W KOLE

Firma Wood-Mizer wzięła udział w pierwszej edycji Targów Przedsiębiorczości w Kole, które odbyły się 9 czerwca 2018 roku na Stadionie Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji. Swoją ofertę zaprezentowało kilkadziesiąt firm z Koła i okolic.

Wydarzenie to było doskonałą okazją do szerszego przedstawienia charakterystyki funkcjonowania firmy wśród lokalnej społeczności. Zespół Wood-Mizer zapewnił okolicznym mieszkańcom możliwość konsultacji swojej ścieżki kariery, a także bezpośrednie aplikowanie na oferowane przez firmę stanowiska pracy.

Ważnym elementem podczas Kolskich Targów Przedsiębiorczości było podpisanie listu intencyjnego w sprawie budowania szkolnictwa zawodowego, które wspierałoby lokalne zakłady pracy dostarczając wykształconą i wykwalifikowaną kadrę. W obecności Starosty Kolskiego swój podpis złożyli przedstawiciele firm Andre, Geberit Produkcja Koło oraz prezes Wood-Mizer – Robert Bagiński.

Jedną z atrakcji był również mecz pomiędzy legendami miejscowego MKS Olimpia Koło, a zespołem Old Boyów Lecha Poznań. Zwieńczeniem wydarzenia był występ muzyczny zespołu B-Qll.

Wood-Mizer dziękuje organizatorom oraz wszystkim którzy wzięli udział w targach!