Spotkanie z klientami w kole

1 października 2018

Spotkanie z klientami w kole

Jak co roku w siedzibie firmy Wood-Mizer w Kole odbyło się Spotkanie z klientami. W dniach 30-31 sierpnia zaproszeni goście mieli okazję do zapoznania się z ofertą produktową naszej firmy. Głównym celem spotkania było zaprezentowanie nowości jak i również dzielenie się wspólnie zdobytymi doświadczeniami. Podczas Spotkania z klientami mieliśmy okazję zaprezentować:

- traki WB2000, LT70 w wersji WIDE, LX450 oraz LT40;
- obrzynarki EG800 i EG300;
- strugarki czterostronne MP360 i MP260;
- pilarkę formatową PS315;
- pełną ofertę maszyn do regeneracji brzeszczotów.

Dla wszystkich przybyłych klientów firma Wood-Mizer przygotowała atrakcyjne ceny dotyczące prezentowanych maszyn oraz rabaty na części zamienne i brzeszczoty. Ponadto nasi goście mieli okazję do konsultacji z doradcą leasingowym Banku Santander. Uzupełnieniem świadczonego doradztwa była obecność konsultantów do spraw pozyskiwania środków w ramach funduszy unijnych.

Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy skorzystali z naszego zaproszenia. Do zobaczenia za rok!