24 stycznia 2019

PIŁY TARCZOWE WOOD-MIZER DO WIELOPIŁ.

Kilka lat temu Wood-Mizer wprowadził nową linię narzędzi - Wood-Mizer TOOLS. Dziś narzędzia Wood-Mizer są już dobrze znane naszym klientom i używane w całej Europie, Afryce i Ameryce Północnej.

PIŁY TARCZOWE WOOD-MIZER DO WIELOPIŁ.

Dzięki szerokiemu asortymentowi pił tarczowych przeznaczonych do wzdłużnego rozkroju drewna na wielopiłach jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby wielu odbiorców. Oferujemy zarówno piły do cięcia drewna miękkiego jak i twardego a także gatunków tropikalnych.

Piły Wood-Mizer pokryte są specjalną powłoką uzyskaną podczas obróbki chemicznej , która znacząco zmniejsza współczynnik tarcia oraz zapobiega przywieraniu trocin chroniąc korpus przed nadmiernym przegrzaniem. Piły czernione charakteryzują się wysoką jakością wykonania oraz dłuższą żywotnością narzędzia.

Użytkownicy są bardzo zadowoleni z efektów, jakie osiągają dzięki piłom Wood-Mizer: “Zauważyliśmy, że dzięki tym piłom zużycie energii w naszym zakładzie spadło, jednocześnie zachowaliśmy wysoką jakość produkowanego materiału. Korpus piły jest trwały i stabilny a węglik tnący charakteryzuje się wysoką jakością i twardością, co pozwala zwiększyć w znacznym stopniu ilość ostrzeń a w konsekwencji obniża koszt zakupu piły oraz dzięki czemu cięcie jest bardziej precyzyjne i generuje mniej hałasu. Piły tarczowe Wood-Mizer zachowują bardzo wysoką jakość nawet po wielokrotnym ostrzeniu. Używamy tych pił każdego dnia i możemy powiedzieć, że ten produkt zdecydowanie przebija konkurencję.” – mówi jeden z naszych klientów, Bartosz Bek.

Skontaktuj się z lokalnym przedstawicielem Wood-Mizer, porównaj ceny i wypróbuj piły tarczowe Wood-Mizer!