7 marca 2019

PIŁY TARCZOWE WOOD-MIZER DO CIĘCIA WZDŁUŻNEGO I POPRZECZNEGO

Linia narzędzi Wood-Mizer TOOLS obejmuje szeroki asortyment pił tarczowych, noży strugarskich, pił trakowych oraz pił szerokotaśmowych przeznaczonych do obróbki różnego rodzaju drewna na wielu różnych urządzeniach. Linia ta została stworzona, aby zaspokoić wszystkie potrzeby naszych klientów i dostarczyć im więcej niż tylko najbardziej popularne narzędzia. W swojej ofercie posiadamy ponad 300 różnych pozycji -  noże strugarskie, piły tarczowe, trakowe oraz szerokotaśmowe, a także noże strugarskie profilowe.

PIŁY TARCZOWE DO CIĘCIA WZDŁUŻNEGO I POPRZECZNEGO

Szeroka oferta pił tarczowych Wood-Mizer odpowiada na każde zapotrzebowanie płynące z rynku. W naszej ofercie znajdują się piły tarczowe przeznaczone do drewna miękkiego i twardego, suchego i mokrego, a także do drewna tropikalnego i laminatów.
Oferujemy piły o zróżnicowanej liczbie zębów, do cięcia wzdłużnego oraz poprzecznego. Doskonale sprawdzają się w różnego rodzaju maszynach - formatówkach, pilarkach przenośnych, stołowych oraz specjalnego przeznaczenia.

Skontaktuj się z lokalnym przedstawicielem Wood-Mizer, porównaj ceny i wypróbuj piły tarczowe Wood-Mizer!