I Spotkanie z klientami w Rzeszowie

16 lipca 2018

I Spotkanie z klientami w Rzeszowie

Firma Wood-Mizer miała okazję zorganizować Spotkanie z klientami, które odbyło się 7 lipca 2018 roku w rzeszowskim biurze handlowym. Uczestnicy zostali przywitani przez Marię Delimat, która koordynuje pracę nowo powstałego biura handlowego.

Zaproszonym gościom zaprezentowano traka LT40 i nowości: strugarkę MP360 oraz LT70 WIDE, czyli maszynę z szerszą głowicą. Dopełnieniem oferty była prezentacja ostrzarek i rozwieraków.

Podczas spotkania przedstawiciele firmy Wood-Mizer służyli doradztwem dotyczącym oferty produktowej. Specjalnie dla naszych klientów przygotowaliśmy korzystne rabaty na zakup części zamiennych i brzeszczotów. Uczestnicy mieli również okazję do wzięcia udziału w konkurach, które dawały możliwość zdobycia voucherów na zakup produktów Wood-Mizer.

Serdecznie dziękujemy gościom, którzy zdecydowali się na uczestnictwo w I Spotkaniu z klientami w Rzeszowie.

Już dzisiaj zapraszamy również do udziału w Spotkaniu z klientami, które odbędzie się w siedzibie głównej firmy Wood-Mizer w Kole w dniach 30-31 sierpnia 2018 roku.