Firma Wood-Mizer wśród laureatów XXI edycji programu „Przedsiębiorstwo Fair Play”

18 grudnia 2018

Dobiegła końca kolejna edycja programu „Przedsiębiorstwo Fair Play” – programu, który od 1998 roku wzmacnia wizerunek polskich przedsiębiorstw oraz pomaga zdobyć zaufanie klientów, partnerów biznesowych i społeczności lokalnej.

„Bądź Fair w biznesie” to hasło przewodnie programu w 2018 roku. W ostatnich latach coraz więcej firm dostrzega znaczenie przestrzegania uczciwych reguł gry i rzetelnego traktowania kontrahentów, pracowników oraz wywiązywania się ze zobowiązań podatkowych. Stworzenie oraz utrzymanie pozytywnych relacji wewnątrz firmy oraz z jej otoczeniem jest nie lada wyzwaniem dla każdego zarządu przedsiębiorstwa.

Podczas tegorocznej edycji firma Wood-Mizer znalazła się w rankingu Fair Play wśród głównych laureatów otrzymując Certyfikat Jakości Biznesu oraz nagrodę główną Złotą Statuetkę, która trafiła do 15 firm (z 280 nominowanych), które szczególnie wyróżniły się na tle innych Laureatów XXI edycji programu. Najwięcej przedsiębiorstw nagrodzonych certyfikatem w tegorocznej edycji programu pochodzi z województw: wielkopolskiego, kujawsko-pomorskiego oraz śląskiego.

Certyfikaty oraz Nagrody wręczone zostały przedstawicielom przedsiębiorstw podczas Wielkiej Gali Finałowej 16 listopada 2018 roku w hali warszawskiego Expo XXI w obecności wyjątkowych gości – nie tylko uczestników, partnerów i organizatorów Programu, ale też przedstawicieli władz państwowych, samorządowych oraz mediów.