Dostawca Roku 2016

10 marca 2017

Dostawca Roku 2016

Firma Wood-Mizer Industries Sp. z o.o. – wiodący na świecie producent wąskotaśmowych traków tartacznych oraz brzeszczotów – po raz kolejny uhonorowała swoich najlepszych dostawców tytułem „Dostawca Roku”. Wyróżnione firmy są kluczowymi dostawcami Wood-Mizer’a, jak również dobrymi partnerami w biznesie.

Finaliści szóstej edycji programu „Dostawca Roku” zostali wyselekcjonowani z grona wszystkich firm współpracujących z Wood-Mizer. Dostawcy byli oceniani za jakość obsługi klienta, jakość dostarczanych produktów, terminowość realizacji dostaw, stabilność warunków handlowych oraz ogólne relacje biznesowe.

Tytuł „Dostawca Roku 2016” otrzymały następujące firmy:

GOPOL Sp. z o.o. Jarocin
MECHANIKA MASZYN KACPEREK Łomianki
LAPP KABEL Sp. z o.o. Kobierzyce
LEBAL S.A. Śrem
ROEDL AUDIT Sp. z o.o. Poznań

Uroczyste spotkanie ze zwycięzcami odbyło się w dniu 9 marca 2017 roku, podczas którego Viceprezes Zarządu Wood-Mizer w Kole – Robert Bagiński i Kierownik Działu Zakupów – Waldemar Chodosz wręczyli wyróżnionym tytuł „Dostawca Roku 2016”.
„Współpracujemy z wieloma dostawcami, którzy zaopatrują nas w wysokiej jakości produkty i usługi” – powiedział Waldemar Chodosz – „Efektywna i obustronnie korzystna partnerska współpraca na linii firma-dostawca czy usługodawca jest kluczowa dla końcowego efektu w postaci produktu oferowanego dla finalnego klienta. Przyznawana przez Wood-Mizer nagroda „Dostawca Roku” podkreśla nasze uznanie dla partnerskiej współpracy.”

Gratulujemy zwycięzcom i życzymy dalszych sukcesów w budowaniu wzajemnych relacji biznesowych.